Nxënës

students-with-arms-raised-in-classroom-1

Nxënësi aktiv, bashkëpunues, sipërmarrës, e inovator integron aftësitë dhe kompetencat e fituara përmes edukimit, duke promovuar vlerat më të mira sociale.

Posted in Uncategorized