Eksperimente në Arduino

Më datë 13 Prill 2017, në orën 14:30, në ambientet e Godinës së Inovacionit u zhvillua trajnimi në fushën e teknologjisë dedikuar instrumentave elektronikë, si oshiloskopi dhe gjeneratori i funksioneve. Gjithashtu, u demonstruan bazat e përdorimit të mikrokontrollorëve Arduino dhe dijet e nevojshme në programim. Në fund të këtij trajnimi, nxënësve ju shpërndanë disa kite… More Eksperimente në Arduino

Dizajni Kreativ

Më datë 12 Prill 2017, në orën 10:30, në ambientet e Godinës së Inovacionit u zhvillua trajnimi mbi Dizajnin Kreativ. Ky trajnim u mbajt nga Anjeza Llubani, pedagoge e brendshme në Universitetin Marin Barleti. Në trajnim morën pjesë studentë të apasionuar mbas arkitekturës, dizajnit, komunikimit, etj.