Materiale Didaktike

ebookslaptop2

Materialet didaktike online, të ashtuquajtura dhe librat elektronikë ‘ebooks’ janë gjithnjë e më tepër të përdorura kudo nëpër botë dhe kanë nisur në një farë mënyre të plotësojnë librat e shtypur në letër në formatin dixhital, duke përfshirë tekste, imazhe dhe shumë mundësi të tjera interaktive që ofrojnë një lexim edhe më të këndshëm.

Mundësitë për të shtuar dijet tuaja dhe për tu pasuruar më tej me lexime e shkrime të fushave të ndryshme janë të shumta. Më tej po rendisim disa faqe referuese web-i, të cilat do t’ju lejojnë të konsultoheni me materiale dhe botime dixhitale të shumta falas:

QUESTIA

GOOGLE SCHOLAR

MENDELEY

WILEY

WORLD BANK

COURSE SITES