Ditët e Hapura të Shkollës Qëndër Komunitare

Me rastin e tre vjetorit të projektit “Shkolla Qendër Komunitare” ministrja e arsimit dhe sportit, Lindita Nikolla, vizitoi shkollën Andon Zako Çajupi, ku mes të tjerash u diskutuan investimet e bëra në institucionet arsimore, për ti pasur ato jo vetëm si mjedise studimi por edhe qendra komunitare. Projekti IADSA në Shqipëri nëpërmjet aktivitetit “Ditët e hapura… More Ditët e Hapura të Shkollës Qëndër Komunitare